AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başını kel görmek

Kahve falında eşinin başını kel görmek

Kahve falında eşinin başını kel görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, daha bir sevileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulur.

Kahve falında eşinin başını kel gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında eşinin başını kel görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı kel olmak güzel huylarını terk edeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kel görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, büyük zararlar getireceğine delalettir.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini kel görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başını yıkamak ele geçen fırsatların heba edileceğine, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir