AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kel olmak

Kahve falında başı kel olmak

Kahve falında başı kel olmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına inanılır.

Kahve falında başı kel olmak gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet eder.

Kahve falında başı kel görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Kahve falında başı kel olmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek dertlerinin unutulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kel tavuk görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlısını kel görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir