AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının kel olduğunu görmek

Kahve falında başının kel olduğunu görmek

Kahve falında başının kel olduğunu görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet eder.

Kahve falında başının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında başı kel olmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek evlerine dünürcü geleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başı kel görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini kel görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel biriyle evlenmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir