AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başını yıkamak

Kahve falında eşinin başını yıkamak

Kahve falında eşinin başını yıkamak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başını yıkamak gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında eşinin başını yıkamak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin başını yıkamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin başını yıkamak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün başını yıkamak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş yıkamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında başını yıkadığını görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla baş yıkamak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında başımızı yıkamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir