AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kel görmek

Kahve falında başı kel görmek

Kahve falında başı kel görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında başı kel gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında başı kel olmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı kel görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek tüm arzularının yerine geleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek bereketli bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kel olduğunu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği kel görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir