AnaSayfa / Genel / Kahve falında başın kel olduğunu görmek

Kahve falında başın kel olduğunu görmek

Kahve falında başın kel olduğunu görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında başın kel olduğunu gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında başı kel olmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında başı kel görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını kel görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalettir.

Kahve falında ölen birini kel görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel sevgili görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir