AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kel görmek

Kahve falında eşini kel görmek

Kahve falında eşini kel görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir beladan kurtulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi gücünün eksileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kel gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşinin başını kel görmek beden sağlığının zarar göreceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin kel olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kel görmek kıtlığın meydana geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında kel cüce görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kel yapmak insanlara iş öğreteceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç dökülmesi kel olmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir