AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin bal yediğini görmek

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine bal yedirmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir