AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek huzura erileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayıya bal yedirmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir