AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bal yediğini görmek

Kahve falında birinin bal yediğini görmek

Kahve falında birinin bal yediğini görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, içinin rahat edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında bal yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bal yedirmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bereketli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bal yediğini görmek çok mutlu edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir