AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bal yediğini görmek

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir karar verileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bal yediğini gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek âlim kişiler arasına gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek ruhen rahatlığa erileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek hastalığın biteceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında bal yediğini görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir