AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ayıya bal yedirmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğuna bal yedirmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında birine bal yedirmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir