AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının bal yediğini görmek

Kahve falında ayının bal yediğini görmek

Kahve falında ayının bal yediğini görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal yedirmek insanların takdirini kazanacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının bal yediğini görmek tatsızlıkların yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Kahve falında birine bal yedirmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal yediğini görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir