AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine bal yedirmek

Kahve falında ölen birine bal yedirmek

Kahve falında ölen birine bal yedirmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, gelirinin çoğalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında balkabağı yediğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal yediğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bal yediğini görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğa bal yedirmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birine bal yedirmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye bal yedirmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir