AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bal yedirmek

Kahve falında birine bal yedirmek

Kahve falında birine bal yedirmek bir sebeple çok zorlanacağına, ekmeğinin azalmayacağına, düzenin kurulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kariyerinin yükseleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Kahve falında birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bal kaymak yediğini görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine bal yedirmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında petek bal yediğini görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bal yedirmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında balkabağı yediğini görmek çirkin amellere, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bal yediğini görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir