AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini traş olurken görmek

Kahve falında eşini traş olurken görmek

Kahve falında eşini traş olurken görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Kahve falında eşini traş olurken gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek doktordan doktora koşturacağına, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini traş olurken görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek onlara karşı zafer kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek başarısının çoğalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini traş olurken görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında traş olurken görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir