AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini traş olurken görmek

Kahve falında birini traş olurken görmek

Kahve falında birini traş olurken görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, endişelerin biteceğine, hastalıkların sona ereceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini traş olurken gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken dua etmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat olurken görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında traş olurken görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir