AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek bereketin ve karın artacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek aydınlanacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sakal traş olurken yüzünü kesmek kırgınlıkların geçeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eşini traş olurken görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek hayatının bir anda renkleneceğine, sürekli yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir