AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat olurken görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet eder.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında eşini traş olurken görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir