AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, insanlara yol göstereceğine, daha rahat para kazanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında traş olurken yüzünü kesmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir