AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü traş olurken görmek

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü traş olurken gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini gelin olurken görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olurken görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir