AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sünnet olurken görmek

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, karlı işler alacağına, büyük başarılara imza atılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında eşini sünnet olurken gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek bunalıma düşeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini traş olurken görmek fakirlerin güleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir