AnaSayfa / Genel / Kahve falında traş olurken görmek

Kahve falında traş olurken görmek

Kahve falında traş olurken görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulur.

Kahve falında traş olurken gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında eşini traş olurken görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında sınav olurken görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini traş olurken görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında traş olurken görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir