AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sünnet olurken görmek

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sünnet olurken gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, istediği başarıyı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek aile saadetinin artacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınav olurken kopya çekmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir