AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek ticarete atılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek aile hayatına adım atılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olurken görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav olurken kopya çekmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir