AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rütbe alacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek onlar için çabalayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir