AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sünnet olurken görmek

Kahve falında birini sünnet olurken görmek

Kahve falında birini sünnet olurken görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini sünnet olurken gördüyseniz:

  • Farklı açılardan düşünmeniz herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu sünnet olurken görmek rakiplerine yenileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini sünnet olurken görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü traş olurken görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek aşının da çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir