AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eşini sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşini sigara içerken görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında sigara içen bayan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir