AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içerken yakalanmak

Kahve falında sigara içerken yakalanmak

Kahve falında sigara içerken yakalanmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, rızkın artacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir tecrübenin farklı faydaları olabilir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sigara yakalatmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sigarayla yakalanmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarayı yakamamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir