AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, iyi habere, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir