AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sigara içerken görmek

Kahve falında eşini sigara içerken görmek

Kahve falında eşini sigara içerken görmek yolunun hep açık olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında eşini sigara içerken gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek dargınların barışacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eşini sigara içerken görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette sigara icmek tövbelerin kabul olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek zor durumda bırakacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir