AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına inanılır.

Kahve falında sigara içip atmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içildiğini görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini sigara içerken görmek beklediklerini duyacağına, farklı kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir