AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen bayan görmek

Kahve falında sigara içen bayan görmek

Kahve falında sigara içen bayan görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içen bayan gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında sigara içen bayan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bayan iç çamaşırı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir