AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çocuklarının fazla olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Kahve falında kocanın sigara içtiğini görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Kahve falında sigara içtiğini görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir