AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, hayırlı haberler getireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında eşini sigara içtiğini görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini sigara içerken görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sigara içerken görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek başarıyla geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına yorulur.

Kahve falında sigara içmeye başlamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir