AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini mezara koymak

Kahve falında annesini mezara koymak

Kahve falında annesini mezara koymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dertlerin biteceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında annesini mezara koymak gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Kahve falında annesini mezara koymak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında anneyi mezara koymak borçların hafifleyeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çelenk koymak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara koymak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Kahve falında mezara cenaze koymak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak zor durumların biteceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında mezara gül koymak iyi haberler alınacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir