AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gül koymak

Kahve falında mezara gül koymak

Kahve falında mezara gül koymak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, büyük bir adım atılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara gül koymak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında mezara gül koymak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında vazoya gül koymak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülü suya koymak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini mezara koymak yalnız kalmak isteyeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında anneyi mezara koymak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında mezara cenaze koymak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini mezara koymak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir