AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini mezara koymak

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, keyfin bozulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mezara gül koymak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü mezara koymak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mezara koymak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini mezara koymak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini mezara koymak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir