AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara cenaze koymak

Kahve falında mezara cenaze koymak

Kahve falında mezara cenaze koymak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, başarılarını ispat edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulur.

Kahve falında mezara cenaze koymak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara cenaze koymak tatsız sözlerin de unutulacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kendini mezara koymak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, huzurunu yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara çelenk koymak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında mezara ekmek koymak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında ölü birini mezara koymak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında ölüp mezara koymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir