AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara çelenk koymak

Kahve falında mezara çelenk koymak

Kahve falında mezara çelenk koymak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara çelenk koymak gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Kahve falında mezara çelenk koymak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında çelenk taşımak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çelenk almak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek çelenk görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı çelenk görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Kahve falında siyah çelenk görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, zorluklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bebeği mezara koymak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir