AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu mezara koymak

Kahve falında çocuğunu mezara koymak

Kahve falında çocuğunu mezara koymak istenen herşeye kavuşulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak gördüyseniz:

  • Bazı hobileriniz yeni şeyler deneme arzunuzu arttırabilir.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak istediği noktalara geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuna isim koymak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında doğan çocuğuna isim koymak güven kaybına uğrayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ismini koymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa isim koymak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun adını koymak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna isim koymak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa isim koymak işlerin de yolunda gideceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir