AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi mezara koymak

Kahve falında anneyi mezara koymak

Kahve falında anneyi mezara koymak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi mezara koymak gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında annesini mezara koymak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalettir.

Kahve falında anneyi mezara koymak neşesini ve moralini kaybedeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezara koymak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara cenaze koymak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında kendini mezara koymak bahtın açık olmasına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmeden mezara koymak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gül koymak boş kuruntularla uğraşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir