AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara koymak

Kahve falında mezara koymak

Kahve falında mezara koymak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında mezara koymak gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında ölüyü mezara koymak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini mezara koymak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, önünün kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı mezara koymak sorunlu bir döneme girileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kendini mezara koymak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği mezara koymak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara cenaze koymak ana baba duası alınacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmeden mezara koymak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eşini mezara koymak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir