AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini mezara koymak

Kahve falında eşini mezara koymak

Kahve falında eşini mezara koymak kendisinin de bu duruma kırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini mezara koymak gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında eşini mezara koymak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara koymak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezara koymak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara koymak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir