AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak

Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak

Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak sırtındaki yükten kurtulacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeyen birini mezara koymak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Kahve falında mezara ekmek koymak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalettir.

Kahve falında canlı birini mezara koymak çok sevilen bir kişi olunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini mezara koymak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara çelenk koymak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mezara koymak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında mezara para koymak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında birini mezara koymak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir