AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden mezara koymak

Kahve falında ölmeden mezara koymak

Kahve falında ölmeden mezara koymak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, rütbesinin yükseleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara koymak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında mezara cenaze koymak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında annesini mezara koymak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara koymak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında canlı birini mezara koymak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara taş koymak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini mezara koymak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mezara koymak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir