AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini mezara koymak

Kahve falında birini mezara koymak

Kahve falında birini mezara koymak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında birini mezara koymak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara koymak toparlanacağına, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini mezara koymak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini mezara koymak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında mezara cenaze koymak rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerin rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı mezara koymak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara insan koymak saygın biri olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir