AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa çiçek koymak

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak kesesinin dolacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya çiçek koymak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Kahve falında çiçeği suya koymak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek koymak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir