AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara çiçek koymak

Kahve falında mezarlara çiçek koymak

Kahve falında mezarlara çiçek koymak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek koymak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeğe toprak koymak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya çiçek koymak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeği suya koymak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında vazoya çiçek koymak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir