AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör sevgili görmek

Kahve falında kör sevgili görmek

Kahve falında kör sevgili görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör sevgili gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında sevgilisini kör görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kör sevgili görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kör olduğunu görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında kör hayvan görmek gözden düşeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri kör görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir